Ehdolla SDP:n varapuheenjohtajaksi

Olen ehdolla SDP:n varapuheenjohtajaksi 47. puoluekokouksessa 1.-3.9.2023 Jyväskylässä.

Haluan olla muun puoluejohdon kanssa rakentamassa SDP:stä liberaalia ja vahvaa vastavoimaa Orpon hallitukselle. Panokset tulevina vuosina eivät voisi olla kovemmat: pelissä ovat hyvinvointivaltio ja sopimusyhteiskunta sekä Suomen tulevaisuus avoimena, tasa-arvoisena ja kansainvälisenä maana. Haluan että Suomi investoi koulutukseen ja avaa ovensa ahkerille ja osaaville ihmisille. Yhteinen tehtävämme on huolehtia siitä, että koronan ja Venäjän hyökkäyssodasta syntyneitä kustannuksia ei maksateta heikommassa asemassa olevilla ideologisen leikkauspolitiikan varjolla.

Tulevalle puoluekokouskaudelle osuvat presidentin-, europarlamentti-, kunta- ja aluevaalit, joista kaikissa SDP:n tulee tavoitella vaalivoittoa. Samalla kauden tärkein tehtävä on pohjustaa SDP:n paluuta pääministeripuolueeksi seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Olen kiitollinen, että Helsingin sosialidemokraattinen puoluekokousryhmä tukee varapuheenjohtajuuttani.

“Meillä on ilo tarjota Nasiman monipuolista osaamista puoluejohtoon. Helsingissä SDP on ottanut vaalivoiton sekä kunta- että eduskuntavaaleissa, ja Nasima on ollut avainroolissa molemmissa kampanjoissa. Uskomme, että vastaava voittokulku on mahdollista saavuttaa koko Suomessa. Nasimalla on vahvat näytöt erityisesti  koulutus- ja kaupunkipolitiikassa, ja hänen valintansa vahvistaisi SDP:n profiilia näissä kysymyksissä”, toteaa Helsingin puoluekokousryhmän puheenjohtaja Hanna Isbom.

Voit liittyä kampanjan tukitiimiin painamalla tästä. Tervetuloa mukaan! ❤️

Kampanjan yhteystiedot:

Jemi Heinilä

kampanjapäällikkö

jemi.heinila@gmail.com

+358 443831994

Kommentit

Jätä kommentti