Loistouutisia Helsinkiin: liikunnan ammatillista koulutusta tarjolla

Saimme loistouutisen Helsinkiin liikunnan ja urheilun koulutuksen saralla: jatkossa liikunnan ammatillista koulutusta voi saada myös Suomen suurimmassa urheilukeskittymässä Urheassa!


Tämän mahdollistaa Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen hieno aloitteellisuus ja ja ammatillisen koulutuksen yhdistäminen Kolmen Kampuksen Urheiluopistoon. Tavoitteet liikunnan edistämisen sekä huippu-urheilun tukemisen kohdalla ovat yhteiset ja iloitsen siitä, että tällä yhteistyöllä vahvistetaan Helsingissä toteutettavaa liikunta-alan ammatillista koulutusta.


Useat tutkimukset osoittavat, että niin lasten kuin varttuneempien liikunnan kokonaismäärä on laskusuunnassa ja sillä on suuri vaikutus myös ihmisten arjen suorituskykyyn ja hyvinvointiin. Hyvin koulutetut liikunnan ammattilaiset voivat osaltaan olla vaikuttamassa myönteisesti ihmisten liikunta-aktiivisuuteen. Urheiluseurat, liikunta-alan yritykset ja kunnalliset liikunta-alan toimijat tarvitsevat osaavia liikunta-alan ammattilaisia. Siten Kolmen Kampuksen Urheiluopistolla on myös laajempi yhteiskunnallinen merkitys.


Jatketaan hyvää yhteistyötä toisen asteen koulutuksen, liikunnan edistämisen ja huippu-urheilun tukemisen saralla. Valtavan suuret onnittelut ja menestystä tulevaan!

Kommentit

Jätä kommentti