Ehdolle eduskuntaan

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar on nimetty SDP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi. Razmyar on toiminut Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestarina vuosina 2017-2021 ja kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestarina vuodesta 2021 alkaen. Tätä ennen hän toimi kansanedustajana.

“Pohdin pitkään päätöstä lähteä ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Olen saanut apulaispormestarina olla edistämässä Helsingin kehitystä ja helsinkiläisten hyvinvointia. Nyt koen, että haluan olla ratkaisemassa Suomen tulevaisuuden haasteita valtakunnan politiikassa.”

“Väestön ikääntyminen ja alhainen syntyvyys haastavat Suomea aivan uudella tavalla. Työvoimapula vaikuttaa jo nyt ihmisten arkeen ja palveluiden saatavuuteen. Kansainvälisessä kilpailussa pärjääminen edellyttää suomalaisten osaamistason nousua sekä työperäistä maahanmuuttoa. Suomi on saatava kestävän kasvun uralle, jotta voimme turvata hyvinvointivaltion myös tulevaisuudessa.”

Razmyarin mukaan osaamiseen on panostettava kolmesta näkökulmasta: jokaiselle lapselle on taattava laadukas opin polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, suomalaisten koulutustasoa on nostettava merkittävästi ja ulkomaisten osaajien houkuttelussa Suomeen on onnistuttava.

“Eduskuntaan tarvitaan pääkaupungin erityispiirteet ja -tarpeet tuntevia päättäjiä. Koulutuspaikkojen lisääminen, osaajapulan ratkominen ja vieraskielisen väestön kotoutuminen ovat erityisesti pääkaupunkiseutua koskevia kysymyksiä, mutta samalla koko Suomen menestyksen ja hyvinvoinnin elinehtoja.”

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Hanna Isbom
Nasima Razmyarin vaalipäällikkö
hanna.isbom@gmail.com
puh. 050 413 8299

Kommentit

Jätä kommentti