Ystävien Nasima

Nasima_nomyal_rajattu_1

 

 

Maailmassa löytyy ihmisiä, jotka on luotu pitämään huolta muista jopa oman onnen menettämisen kustannuksella. Onneksi me olemme saaneet olla onnellisia ja nauttia elämästä. Jokaisella ihmisellä on omia sankareita ja idoleita, minun kohdallani se on oma sisko.

Nomyal Razmyar
Nasiman veli

 

jungnerTämä aika vaatii osaamisen lisäksi asennetta. Sitä että ei kavahda suuriakaan haasteita, ei anna helposti periksi ja pitää sydämen mukana kaikessa tekemisessä. Nasima on juuri tällainen ehdokas, järki ja tunteet molemmat mukana.

Mikael Jungner

 

Lämpöä, rohkeutta, viisautta, aitoutta, kokemusta, rehtiyttä, Kun tapasin Nasiman tarjafensimmäisen kerran, hän lumosi minut. Politiikassa puhutaan usein karismasta. Karismaa ei voi selittää, se vain vetoaa. Niin teki Nasimakin. Hän jäi mieleen.

Myöhemmin olen oppinut tuntemaan hänet erityisen rohkeana naisena, joka puolustaa arvojaan pekäämättä ikävääkään palautetta. Nasima on nähnyt elämän luksuspuolen ja karuuden. Se on kasvattanut hänestä harvinaisen kypsän ihmisen. Arvokkaalla tavalla ymmärtäväisen. Määrätietoisen.

Nasima on ihminen johon voi luottaa. Hän ei heilu muotivirtausten mukana sinne tänne eikä surffaa pintakuohuissa. Hänessä on nuoruuden tuomaa dynamiikkaa, halua ja kykyä oppia uutta ja käyttää oppimaansa yhteiseksi hyväksi.

Tarja Filatov
kansanedustaja

 

Nasiman sydämellisyys ja aitous on tehnyt minuun vaikutuksen. Haluan, että kansanedustajaehdokkaani pystyy analysoimaan yhteiskuntaa ja hänen arvonsa kohtaavat omani. Mitä enemmän keskustelen Nasiman kanssa, sitä enemmän huomaan, että nämä asiat natsaavat Nasiman kohdalla. Tärkeänä lisänä pidän sitä, että Nasimassa Suomen eduskunta saisi ensimmäisen maahanmuuttajataustaisen kansanedustajan.

Katri Nokela
Nasiman vaalipäällikkö

 

Nasima on nuoresta iästään huolimatta omalla ahkeruudellaan ja kovalla työllään menestynyt opinnoissaan ja työelämässä loistavasti, vaikka lähtökohdat eivät ole olleet hänelle helpot. Nasiman uraa-uurtavaa polkua on ollut mielenkiintoista ja palkitsevaa seurata, sillä se vahvistaa myös omaa uskoani siihen, että ahkeralla ja tinkimättömällä työllä ja asenteella saa tuloksia aikaan! Nasima on siitä mitä parhain esimerkki!

Essiina Launonen
ystävä

 

Niin kauan kuin muistan, Nasimalla on ollut tapana miettiä niitä ihmisiä, joilla asiat ovat huonommin kuin hänellä itsellään. Hänen vahva tahtonsa tehdä jotakin auttaakseen muita on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta. Uskon Nasiman löytäneen oman paikkansa työskennellessään tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden puolesta. En voi kuin ihailla Nasiman rohkeutta tarttua epäkohtiin ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Suvi Lämsä
ystävä

 

Laura ja NasimaNasima on ystävänä ja vaikuttajana ihminen, joka ajattelee sydämellä. Arvostan suuresti Nasiman kärsivällisyyttä, vahvaa oikeudentajua ja tarmoa puolustaa heikompia. Tällaisia ystäviä ja vaikuttajia tarvitsemme.

Laura Ylitalo 
ystävä

 

10917514_10153130088381585_99055442_nMun ensimmäinen kohtaaminen Nasiman kanssa lienee tapahtunut ystävien juhlissa. Emme tainneet silloin vielä erityisemmin jutella, mutta mieleen jäi kytemään ajatus, että voiko joku olla oikeasti noin välittävä ihminen? Niin jo ensimmäisellä kerralla Nasiman ilo, hymy ja aito fiilis tekivät vaikutuksen. Toisella kerralla ymmärsin, että kyllä, Nasima aidosti välittää ympärillä tapahtuvasta maailmasta. Tämä tekeekin hänestä oivan kansanedustajan.

Jussi-Pekka Rode
ystävä

 

Nasima on nainen, jolla on vahva näkemys oikeasta ja väärästä. Hän on uuden ajan yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka pitää kiinni ihanteistaan, mutta on samalla yhteiskykyinen ja kuuntelee muita. Minulle Nasima antaa toivoa tulevasta. Olen ylpeä Suomesta, jossa pakolaisena maahan tullut tyttö voi olla muuttamassa Suomea paremmaksi. Nasiman tausta näkyy kaikessa, mitä hän tekee ja se onkin yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan. Hän sanoo usein kiitos ja ystävänä voin aina luottaa Nasimaan.

Sara Salomaa
ystävä

 

Nasima kävi koulunsa Käpylän ala-asteella ja yläasteella. Silloisena yläkoulun rehtorina tutustuin häneen oppilaana, joka oli vastuuntuntoinen, iloinen, toiset huomioiva ja muita kannustava. Itkin, kun Nasima puhui koulun päättäjäisjuhlassa. Avoimena ja lämpimänä, silloin jo varsin kypsin ajatuksin, Nasima kuvasi nuoren henkilön elämää muussa kuin synnyinmaan kulttuurissa. Nasimaa nykyisin tavatessani olen havainnut, että nämä kuvaamani piirteet ovat vain vahvistuneet. Hänen tapansa tarttua asioihin, analysoida asioita ja viedä niitä loppuun ovat ihailtavia.

Sirpa Kopsa
Käpylän peruskoulun rehtori

 

Nasima on hyvin rohkea ja itsenäinen ja lisäksi hän on erittäin kaunis ja viisas. Olen iloinen hänen puolesta, että hän pääsi niin korkealle ja pyrkii tekemään unelmista totta! Minä ja perheeni tulemme aina tukemaan häntä!

Angel Lina
ystävä afgaaninuorten työpajastarasimus

 

Nasima on pirtsakka, iloinen, elämänmyönteinen nainen, johon minulla on ollut ilo tutustua. Oppilaana hän oli tunnollinen ja tarmokas, eikä pelännyt heittäytyä tanssin vietäväksi. Treeneissä sain monesti nauraa Nasiman hervottomalle huumorille, joka tanssinopiskelun myötä väritti päiviämme. Olen onnellinen saatuani tutustua Nasimaan ja uskon, että meistä tuli ikuiset ystävät.

Jani Rasimus
TTK tanssiopettaja